Sørmarkkroken 2, 4019 Stavanger, Norway
Mandag - Fredag 08:00-16:00

Fasadevask

  Ønsker du og bestille fasadevask?
  Klikk på knappen under:

  Vi leverer tjenester innenfor fasaderengjøring, fasadevask og høytrykks rengjøring. I tillegg tilbyr vi tjenester for maling av fasader. Vi sørger for at prosjektene vi påtår oss starter og slutter til avtalt tid, og overleveres i tråd med avtalt standard for kvalitet.

  Vi har siden 2001 utført fasadeoppdrag for private, bedrifter, eiendomsbesittere og borettslag.

  Kundeomtaler fasadevask

  Fredag 15. juni 2018

  «Etter å ha bestilt Team Vinduspuss og Fasade AS (heretter kalt TVF) tidligere for meget tilfredsstillende utvendig vindusvask, bestemte jeg meg for å få tilbud på fasadevask av enebolig. Estimert tid på utførelse av fasadevask var 11 timer (ca. 300kvm bolig). Faktisk timeforbruk på faktura endte på 6 timer, en positiv overraskelse. Fasadevasken hadde jeg ingenting å utsette på, og her var jeg veldig opptatt av et godt resultat da bolig skal males for første gang etter ferdigstillelse i vinter. TVF kan jeg med trygghet anbefale til alle som ønsker et godt resultat av enten det skulle være vindusvask eller fasadevask. Å ha imøtekommende, serviceinnstilte og hyggelig servicepersonell som utfører arbeidet kommer som en bonus, hyggelige folk! Fikk anbefalt TVF via andre som hadde brukt de på utvendig vindusvask, er allerede anbefalt videre til andre i min omgangskrets.»

  God helg!

  Best regards,
  Ole Petter Fiskå

  Be om pristilbud

  TEAM Vinduspuss & Fasade AS

  E-post: post@teamvinduspuss.no
  Org nr:     914 481 392
  Bank:    3201.70.02030
  Telefon:    906 60 027

  Lyst å være en del av vårt team? Kontakt oss!

  Vindusvask er vår spesialitet. Vi tilbyr våre tjenster for private og bedrifter. Vi 14 års erfaring fra bransjen som har resultert i at vi i dag har mer enn 1800 fornøyde faste kunder med flere enn 6000 oppdrag i året.

  Å få fasadevasket huset eller det objekt som senere kanskje også skal males vil alltid lønne seg Med høy kvalitet pålitelighet og konkurransedyktige priser er vi en foretrukket leverandør i Stavanger omegn Vi stiller på kort varsel

  Vi har gjennom flere år påtatt oss en rekke maleroppdrag i Stavanger omegn Noen av våre kunder kommer også tilbake til oss. noe vi tar som et tegn på at vi leverer kvalitet og at vi tilbyr våre tjenester til fornuftige priser